Vi ønsker vår nye kollega Malin Christine Stenstad hjertelig velkommen i staben i Partners Norge!
Malin har en bachelorgrad som barnehagelærer. Hun har god erfaring med frivillig arbeid, innsamlingsarbeid, arrangement og kommunikasjon for andre ideelle organisasjoner. Malin vil få ansvar for oppfølging av blant annet skoler, menigheter og organisasjoner – så ta gjerne kontakt med henne for en prat.

Vi tror at Malin, med hennes kompetanse, erfaring, nettverk og engasjement, vil bidra gjøre en flott jobb for Partners Norge, og for de menneskene vi ønsker å hjelpe. Staben i Partners Norge består i dag av Anne Sofie A. Elgseter som er daglig leder og har en 20 % stilling, Mari Axelsen er giverkoordinator i 10 % stilling og Malin C. Stenstad er formidler og
innsamlingsmedarbeider i 20 % stilling. Vår grunnlegger Oddny Gumaer har permisjon fra Partners for å utforske andre spennende oppgaver.


Her er en hilsen fra Malin:

Hei. Mitt navn er Malin Christine Stenstad og jeg er veldig glad for å ha blitt en del av teamet i Partners Norge! Jeg er 27 år, bor på en gård i Levanger, sammen med min ektemann og tre barn. Jeg er oppvokst i en kristen familie. Jeg har alltid visst at jeg ville gjøre noe mer med livet mitt og de ressursene jeg har. Jeg har aldri ønsket meg en ordinær 9-4 jobb, men har lett etter noe verdifullt og meningsfylt å bruke tiden min på. Jeg har, så lenge jeg kan huske, hatt et hjerte for de mindre heldige her i verden. Og siden jeg er en av de heldigste i verden, ved å bli født her i Norge, føler jeg på en måte et ansvar for å gi noe tilbake når jeg kan.

I løpet av de siste årene har jeg vært på utkikk etter firma og organisasjoner jeg kunne bli en del av. Jeg har sett etter noen som utgjorde en forskjell i form av å bistå mennesker i vanskelige situasjoner med husly, medisinsk assistanse, mat etc. Jeg har jobbet som frivillig i flere forskjellige, veldig gode organisasjoner, og når jeg så at Partners Norge lyste ut en stilling, visste jeg at jeg måtte legge inn en søknad. Å få kunne hjelpe mennesker i nød, være et lys i noen andres mørke OG samtidig få være med og bidra til å forsørge min egen familie? Det har alltid vært en drøm, og jeg er så glad for at jeg fikk jobben!

Jeg er veldig spent på hva denne jobben vil hjelpe meg med å bidra med i andre menneskers liv, men også hvilken effekt dette kan ha på meg og min familie. Jeg gleder meg til barna mine blir eldre og forstår hva Partners Norge gjør for mennesker rundt om i verden, og at mammaen deres er en del av dette. Jeg håper jeg kan inspirere dem og andre til å forstå at vi har så utrolig mye å gi om vi bare åpner opp hjertene våre litt.

Med hilsen Malin