Personvernerklæring

Personvernerklæring

Du er her: Hjem | Om Oss

Personvernerklæring for Partners Norge

Vi behandler personopplysninger i tråd med personopplysningsloven. Opplysningene brukes til å oppfylle avtaler med våre givere og til å oppfylle organisasjonens rettslige forpliktelser i forhold til skattelov og regnskapslov. Opplysningene brukes til å kommunisere med våre givere. Vi kan også bruke disse opplysningene til å generere statistikk til egen bruk for å forstå hvem våre givere er, slik at vi kan tilrettelegge informasjonen vi gir om vårt arbeid.

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvis du har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Alle vil bli forespurt før vi lagrer kontaktopplysninger. Kontaktopplysninger kan være adresse, telefonnummer, e-postadresse, alder, giverinformasjon og betalingsdetaljer. All informasjon som er registrert i våre systemer har vedkommende krav til, innenfor lovens rammer, å få innsyn i. For å få utlevert slike opplysninger må det sendes skriftlig og signert forespørsel. Dette for å sikre at ikke slik informasjon utleveres til uvedkommende. De som står i vår database har rett til å få potensielt uriktige personopplysninger korrigert, eller din kontaktinformasjon slettet. Hvis gaveopplysningene er innsendt skattemyndighetene, er vi pliktig å beholde opplysningene i 5 år.

Partners Norge er underlagt taushetsplikt og videreformidler ikke personopplysninger til tredjepart.

Behandlingsansvarlig er daglig leder.

Dersom vi får støtte på beløp pålydende mellom 500 og opp til sats gitt av Skatteetaten i løpet av ett kalender, kan vedkommende ved å opplyse om sitt personnummeret, få skattefradrag av giverbeløpet. Partners Norge er lovpålagt å innhente personnummer ved skattefradrag og benytter personnummer for å sikre at støttespillere og givere får skattefradrag for sine donasjoner.

Vi registrerer eller lagrer ikke personnummer på nettsidene eller kommuniserer det videre til andre enn skattemyndighetene.

Ved spørsmål ta kontakt via epost: info@norge.partners.ngo

Vedtatt at styret 23. september 2018

 

Fortell vennene dine i vesten hva som skjer med barna i Burma.

Rose Mu

Postadresse:

Partners Norge
Postboks 31
7601 Levanger
Org.nr. 984858973

Kontaktinformasjon:

E-post: info@partnersnorge.no
Tlf. +47 91793095
Gavekonto: 1503.23.62483

Se engelsk nettside for
Partners Relief & Development

Visjon:

Frie, fullverdige liv for barn som er offer for krig og konflikt.

Copyright  Partners Norge 2017  |  Personvernserklæring  |